18 Ekim 2013 Cuma

Kaymakam Bilgin oğlu ile bayram traşına çıktı

Polatlı Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, oğlu Yiğit Alp ile birlikte bayram traşı olmak için geldiği berber dükkanında objektiflerimize yakalandı. Berber dükkanında sohbet ettiğimiz Kaymakam Bilgin, “biz de her vatandaşımız gibi bayrama hazırlanıyoruz” dedi.

Kurban Bayramı dolayısıyla şehirde oluşan kalabalık, bayramı en iyi şekilde geçirebilmek için hazırlık yapıyor. Esnaflar bayramın bereketiyle dolup taşıyor. Bayramlarda en çok iş yapan esnaflardan birisi de berberler. Adeta geleneksel hale gelen bayram traşı için her berber dükkanında sıra oluşuyor.
Kavukçuoğlu işhanında Berber İlhan'ın müşterisi ise ilçe kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin'di. Bilgin'i traş olurken görüntüleyemedik ama oğlu Yiğit Alp objektiflerimize gülümsedi.
Kaymakam Bilgin, “çocuklarım bayram sevincini yaşasın, o günü özel hissetsinler diye onlara bayram hediyesi alırım. Ayrıca her bayram tatiline çıkmadan önce onlarla birlikte mutlaka Polatlı'da bayram traşı olurum” dedi.
ÇOCUKLAR İÇİN BAYRAM BİR BAŞKA OLUYOR
Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, bayram traşı olmak üzere oğluyla birlikte gittiği berber dükkanında sohbet ederken bayramların çok özel yaşanması gerektiğini söyledi. Bilgin, “Bu konuda bir ebeveyn olarak çok dikkat ederim. Çocuklarıma her bayram, bayramı anlasın, bu günlerin özel olduğunu hissetmeleri için bayram hediyesi alırım” dedi.
BAYRAM TRAŞINI POLATLI’DA OLURUZ
Bilgin, berber dükkanında, müşteri ve dükkan sahibiyle sohbeti sırasında, “Polatlı’dan başka bir yerde traş olmam. Bilhassa bayram traşı için mutlaka Polatlı’yı tercih ederim. Bu hususa çok dikkat ederim. Bayram tatilime çıkmadan önce çocuklarımla birlikte buraya gelir bayram traşımı olur sonra iznime çıkarım. Bayramları çocuklarımıza öğretmek bizim görevimiz” diye konuştu.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder