16 Eylül 2013 Pazartesi

Oğuzlar çiftinin sünnet  düğününde iş ve siyaset dünyası buluştu

  ‘Yağız oğlan’ prensliğe  ilk adımını attı

Sevdiğimiz arkadaşımız Serpil Oğuzlar, Mali Müşaviri ve MHP Yönetim Kurulu Üyesi olarak ilçede aktif çalışmaları ile göz doldurmakta. Oğuzlar, çok başarılı iş kadını olmanın yanı sıra   örnek bir eş ve anne olması ile önder olan kadınlarımızdan. Geçtiğimiz hafta Oğuzlar çiftinin ikinci evladı Yağız’ın Sünnet düğünü Şentepe MK düğün salonunda çok sayıda iş ve siyaset dünyasından ayrıca akraba, eş  ve dostlarının  katılımıyla  gerçekleşti. Sünnet düğününe ASMMMO Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP Polatlı İlçe Başkanı Mürsel Yıldızkaya, İlçe Teşkilatı, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ile birlikte tam kadro, CHP Polatlı İlçe Başkanı Ömer Lütfü Türker, CHP eski İlçe Başkanı ve Meclis Üyesi Faruk Yavuz, Meslektaşı AK Parti Meclis Üyesi Bekir Aydın, OSB Başkanı Erol Ünal ve çiftin akrabaları, eş dost, meslek arkadaşları, sevenleri, ilçenin ileri gelenleri ve gazeteci Sevgi Yılmaz katıldı.
 OĞUZLAR ÇİFTİ:  BİZİ YALNIZ BIRAKMADIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER
Sünnet düğünü  geleneklerinde olduğu gibi Yağız Oğuzlar’ın araçlarla şehir turu yapmasından sonra akşam salonda devam etti.  Konuklarını kapıda karşılayan Serpil ve Sabahattin Oğuzlar çifti, konuklarla tek tek ilgilendi. Konuklar masada yerini aldıktan sonra soğuk ve sıcak ikramlarla düğünün eğlence kısmına geçildi. İlk dans açılışından önce konuklarına ‘iyi ki buradasınız ve hoşgeldiniz’diyerek teşekkür  konuşması  yaptılar. Oldukça heyecanlı görünen Oğuzlar çiftini dans ederken  akraba ve sevdikleri yalnız bırakmadı. Daha sonra Ankara Oyun havaları eşliğinde  konuklar ve Yağız ve ağabeyi Ömercan gönlünce eğlendiler. Gecenin sürprizi  veya bir ritüeli haline gelen seymenlerin gösterisi  ardından takı törenine geçildi. Oğuzlar çifti konuklarıyla birlikte olmaktan çok keyifli olduklarını, bu mutlu günde bizi yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ediyoruz. Fakat ikinci oğlumuzun sünnet düğünü olmasına rağmen çok heyecanlıyız, diyerek hislerini bizimle paylaştılar.









1 yorum:

  1. sünnette resim çekerken görmüştüm sizi blog yazmak gazetecilikten biraz farklı galiba daha çok resim az ve öz bilgi dikkat çekmek istediğimiz konularda küçük ayrıntı çok merak bol gizem bunlar gibi şeyler nacizane benimde bir bloğum var kişisel yaşam üstüne sizide bana beklerim http://evinindelisi.blogspot.com/ blog camiasına hoşgeldiniz

    YanıtlaSil